miércoles, 23 de septiembre de 2009

SITUA' T

(0 gens d’acord 10 molt d’acord)

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ___10__
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: ___8__
TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : ___10____
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: ___10__
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: __10__
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: __0__
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: ___5___
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: ___4___
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: ____4___
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: ____5___

8 comentarios:

  1. Hola Sara!
    Soy una compañera tuya de la asignatura T.E. de la UOC y quisiera decirte que no estoy de acuerdo jejeje, con tu "0" de puntuación en esta pregunta: "DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: __0__"
    Considero que en algunas asignaturas no está bien regulado el debate ya que entra toda el aula "al mogollón" por lo que la gente que trabajamos, cuando entramos, aunque sea cada poco tiempo, tenemos ya 50 mensajes para leer ( al participar todo el mundo del aula a la vez ) por lo que debería de hacerse SIEMPRE grupos con un nº menor de personas para que los debates no se conviertan en una tortura.

    Que opinas ???

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    Esther no estic d'acord amb tu. Penso que els debats poden millorar, però no ho faran perquè canviï el nombre de persones, sinó que depen del tema que es proposi i de com es proposi, i sobretot, que els estudiants escrivim missatges curts, per fer més àgil la lectura i, SOBRETOT, llegim els missatges anteriors, per no estar repetint tots el mateix.

    He participat en debats amb pocs alumnes que han estat poc profitosos i també en d'altres que feiem tota l'aula i dels que n'hem tret molt de suc. Tot depen del que es planteja. Això sí, s'hi ha de dedicar molt de temps, que no vol dir perdre'l!

    Que en penseu?

    ResponderEliminar
  3. Hola Sara,
    TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: ____4___
    Penso que és una puntuació una mica baixa. Crec que les TIC poden ser utils i necessaries per transmetre diferent tipus de contingut. Tenim diferencies entre alumnes, alguns d'ells amb dificultats d'aprenentatge importants que sorgeixen de lleus discapacitats i que un suport tant visual, auditiu, multimedia, mapa concpetual, els pot ajudar a comprendre millor aquell contingut.
    Què en penses?

    ResponderEliminar
  4. Hola, jo no estic del tot d'acord amb la Esther, però també he de dir que jo no hagués posat un 0. Per una part, si es podrien millorar, ja que com ha dit una companya sempre entrem a mogollón, però la pregunta està enfocada als nous coneixements dels debats, per la qual cosa jo si crec que són profitosos i que de l'interacció entre tots s'apren moltíssim! Crec que en petits grups es "discriminar" noves aportacions d'altres companys! Jo trobo encertat que els debats siguin al grup-aula!

    ResponderEliminar
  5. Hola Esther! Vist d'aquesta manera crec que tens raó. També estic d'acord amb l'Elisabet quan diu que depen el plantejamnet del debat els beneficis que un n'extreu són uns o altres. El nombre de gent no vol dir res. L'enfocament que se li dóna i l'ús per part dels participants és el q val! Fins ara!

    ResponderEliminar
  6. Hola Imma! En referència a la meva puntuació i en relació a la teva argumentació, dir-te que les TIC són útils però no imprecindibles, per tant no les entenc com a totalment necessàries en la transmissió de continguts a les aules. Opto per elles, si, però encara manquen molts recursos per extreure'n tot el suc que podríem.
    Fins ara!

    ResponderEliminar
  7. Hola Sara! Sóc Jordi. He llegit el comentari que fas al meu blog.
    Estic d'acord amb el teu argument. Però jo vaig posar un 8 perquè realment crec que el canvi tecnològic és MOLT determinant del canvi social. Si la frase que hagués proposat el consultor hagués estat aquesta: EL CANVI TECNOLÒGIC ÉS LA PRINCIPAL (O ÚNICA) CAUSA DEL CANVI SOCIAL, no hauria posat un 8.
    Gràcies pel comentariiii!!!
    Salutacions,
    Jordi

    ResponderEliminar
  8. Hola Sara! Sóc Jordi, de nou... jejeje
    Fixan't-me en les teves puntuacions he vist que no creus que els debats de la UOC puguin millorar molt... He de reconèixer que el debat de Noves Tecnologies ha estat molt satisfactori. Però tots els debats que has realitzat en les diferents assignatures han estat així????
    Jo diria que no... (això sí, és la meva visió!!)

    Salutacions des de Badalona,
    Jordi

    ResponderEliminar